Förlopp av en session

Step 1

Yoga

De första 30 minuterna ägnas åt yoga med en av våra certifierade lärare. En session som är öppen för alla, oavsett din nivå! Valparna leker fritt runt alla deltagare.

Step 2

Avkoppling med valparna

De sista 30 minuterna är mer fria. På programmet står avslappning och andning med läraren, alltid i sällskap av dina favoritvalpar.

Boka ett pass
  • Socialisera valparna

    Våra klasser ger valparna möjlighet att interagera och bli bekanta med människor. Det hjälper dem att stärka sitt förtroende och lära sig att bete sig harmoniskt i olika sociala miljöer. Naturligtvis är alla valpar vaccinerade och avvanda! 🐶

  • Uppfödare noggrant utvalda

    Vi väljer noggrant ut alla uppfödare vi samarbetar med. Med omtanke i centrum kontrollerar vi behandlingsförhållandena för valparna på gårdarna och ser till att våra fyrbenta vänner är ordentligt vaccinerade och avvanda innan de deltar i våra sessioner.

  • Avslappning garanterad

    Interaktioner med djur minskar stress och ångest samtidigt som de stärker välbefinnandet och livsglädjen. Yoga förbättrar flexibilitet, muskelstyrka, hållning och sömnkvalitet. Kombinationen av alla dessa fördelar skapar en unik och gynnsam upplevelse för både kropp och själ. 🧘‍♀️